נכתב על ידי: אילנה
תאריך: 30/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1.שמים ,בקערה את כל המוצרים מערבבים לבצק לא דביק.

2.שמים בקערה ונותנים לתפיחה.

3.לאחר התפיחה מרדדים את הבצק מחלקים למשולשים.

4. ממלאים עם הגבינה מורחים את הביצה הבחושה ומעליה שומשום

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות למשך 25 דקות

בתאבון......


 
אודות המחבר

אוהבת לעבוד במטבח לבשל ולנסות דברים חדשים .

אוהבת לאפות ואופה גם מוצרים ללא גלוטן.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe263.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון