נכתב על ידי: idoB1978
תאריך: 30/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים את השום והעגבניות המיובשות ומטגנים בשמן זית.

את העגבניות הטריות מוסיפים אחרי 2 דק'.

מתבלים ומביאים לרתיחה.

ניתן להוסיף מעט מים ע"מ לדלל את הרוטב.

את הנענע קוצצים דק, ומוסיפים לדקה אחרונה של בישול.

מוסיפים את הפסטה

בתאבון


 
אודות המחבר

בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.

השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe264.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון