נכתב על ידי: יואב גולן
תאריך: 31/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון




1. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב
2.מוסיפים את הפטריות עד שישיחימו
3. מוסיפים את הורמוט ומבשלים עד שהוא מתאדה
4. מוסיפים אורגנו שמנת ומורידים מהאש, מניחים בצד ולתת לתערובת להתקרר
5. מורחים גיליון אחד מבצק עלים ולהבריש עם שמן, שכבה על גבי גיליון אחר עד שיש לנו שלוש שכבות
6. גוזרים פעם אחת לאורך ולרוחב שלוש פעמים (כ 15 ס"מ אורך). עכשיו צריכים להיות לנו שישה חלקים נפרדים.
7. יוצקים כפית של התערובת שהכנו מקודם על כל גליון ומגלגלים לצורת סיגר
8. מניחים את הסיגרים בתבנית אפיה ואופים ב 220 מעלות עד שמקבלים צבע חום זהוב. (בערך 10-15 דקות)
9. מגישים חם!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe266.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון