נכתב על ידי: BarMaster- בית ספר לברמנים
תאריך: 10/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר בינוני מטגנים את הבצל.
מוסיפים לסיר את העוף ואת הדבש עד להשחמה 
מוסיפים לסיר את הארטישוק הירושלמי חתוך לקוביות ובוחשים היטב.
מוסיפים לסיר את המים, מרתיחים ומטבלים  מרק הבצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
על אש קטנה ממשיכים בבישול עד שהרוטב מסמיך והארטישוק מתרכך.
מגישים . בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe275.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון