נכתב על ידי: פאונדרס
תאריך: 13/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תנור ל180 מעלות.  בקערה עמוקה טורפים ביצים עם סירופ קרמל, סוכר חום והשמן.  מוסיפים לתערובת את  הגזר והקוקוס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
בקערה נפרדת מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון ומוסיפים לקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 
מעאת התערובת לתבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים 40-45 דקות


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe289.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון