נכתב על ידי: נועה פרידמן
תאריך: 21/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במעבד מזון לטחון מחצית מכמות התירס, כולל נוזלי התירס ולרוקן את התירס המרוסק + שארית כמות התירס לתוך סיר. את שאר המרכיבים מוסיפים לסיר ובוחשים במשך כ20 דקות. את הביצה טורפים ומוסיפים לסיר לעוד 8 דקות. קלי קלות בתאבון

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe291.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון