נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים חצי חזה עוף שלם 6חצאים

צורבים על מחבט פסים או בגריל

שמים מעט פלפל שחור  גרוס

לוקחים תבנית שמים את החזה עוף {לאחר שקיבל צריבה עים פסים}

שמים צילי מתוק {מורחים את החזה הצרוב}

ולתנור לשתי דקות ....

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe297.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון