נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים מחבט טפלון

שמים חצי חבילת מחמאה מרגרינה

שמים את השועית הירוקה

מערבבים כ 10 דקות ושמים כ כפית גדושה של שום כתוש

מוסיפים את שמן השומשום או רוטב הסויה

מוצאים ושמים מעט שומשום לקישוט


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe310.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון