נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


צולים את חזה העוף במחבט פסים עים מעט שמן זית ומשרה פפריקה אדומה מעט מלח מעט פלפל שחור

מורחים את הלחם במיונז

מניחים את חזה האווז

לאחר מכן פורסים את המלפפון דק דק

את העגבניה דק דק

כנל הקישוא

לאט לאט באהבה מפזרים מעט מלח מעט פלפל גרוס ואז את חזה העוף

נסו נסו מעדן


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe316.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון