נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


צולים את סטייק הפרגיות במחבט פסים או צלייה על האש {משרים במעט פפריקה מתוקה מלח ופלפל ומעט שמן זית}

חוצים לאצבעות דקיקות

שמים בתוך כערה את עלי הבייבי

חוצים את הפלפלים לרצועות דקות

המלפפון כנ"ל

שמים את התבלינים{מלח והפלפל

שמים מעט גרגירי תירס

מעט שמן זית

סוחטים לימון... לא גדול

מערבבים ובתיאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe321.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון