נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 04/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכנים אורז פרסי כמקובל......מטגנים את האורז יחס כוס אורז כוס וחצי מים רותחים. שמים כפית מרק עוף חצי כפית מלח חצי כפית פלפל לבן.רתיחה ..כיסוי הרמטי אש קטנה כחצי שעה

אורז בר לוקחים סיר עים מים קרים שופכים את אורז הבר מרתיחים עד שאורז הבר התנפח וניהיה רך

מערבבים עים האורז המוכן...

טעים צבעוני ומרשים

תודו שכייף לבשל כייף לייצר אוכל ובטח שכייף גדול לקבל מחמאות .


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe332.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון