נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


      לטגן את הבצלים

לקלף את העגבניות ולפרוס אותן בסיר שטוח
לחתוך את הפלפלים  לרצועות ולהוסיף לסיר עם התבלינים והשום.
לבשל 15 דקות על אש גדולה
ולאחר מכן עם מכסה סגור עוד 10 דקות
להוסיף את הביצים לעוד 5 דקות   

 

לגבי החריפות מי שלא אוהב חריף לא חובה לשים.....

 

 

 


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe340.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון