נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשטוף היטב את התפוחי אדמה

לחצות לרבעים....כמו סירות...

לחמם מחבט עים שמן חם

לטגן את התפוחי אדמה חצי טיגון.......

לאחר כ15 דקות לטגן שוב ולשים מלח מייד עים היצאה של התפוחי אדמה.......

{לטגן עד לקבלת גוון זהוב ויפה}

וכן אפשרי להגדיל ........ב1.90 ש"ח.....בצחוקקקקקקקקקקק


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe343.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון