נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

קולפים את תפו"א, חותכים לקוביות קטנות{לזמן בישול מהיר יותר} ומבשלים במלח. מוציאים  י שמים במסננת  עד לסינון המלא. לאחר מכן להכין מחית.

מוסיפים למחית 1 כף קמח ושאר החומרים  הקמח... והשמן – לטיגון..צרים כדורים קטנים, מגלגלים אותם ביתרת הקמח ומטגנים בשמן חם עד להזהבה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe346.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון