נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים את החמאה המומסת בסיר מוסיפים תוך כדי טריפה את הקמח עד לקבלת קפף מסירים מהאש

מוסיפים חלב וטורפים היטב ומביאים לרתיחה אש נמוכה ל5 דקות תוך כדי טריפה מתבלים

 ושמים את הקצפת ומטריפים היטב עד לקבלת רוטב מרקם אחיד

לשידרוג המתכון לאוהבי הבצל יש לטגן שני בצלים לקבלת גוון זהוב ויפה..ולהכניס פנימה..


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe353.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון