נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים בתוך סיר...חלבי כמובן... את החלב ומרתיחים

שמים את תפוחי האדמה הפרוסים עים התבלינים.. מלח פלפל ואגוז המוסקט

מסננים במסננת

מחזירים את תפוחי האדמה לסיר מוסיפים את השמנת ומבשלים תוך כדי בחישה כרבע שעה לאחר מכן שמים את האשל

ומבאים לרתיחה

מורחים תבנית בחמאה...כולל הדפנות....

יוצקים הכול לתוך תבנית לתנור /שחומם מראש ל200 מעלות

מפזרים את הגבינה הצהובה מעל התפוחי אדמה בודקים לאחר כ10 דקות ...הגבינה צריכה לבעבע

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe354.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון