נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 
 
 
 

את הפטרוזיליה מעבירים אל מעבד מזון ומוסיפים 1/4 כוס מים מים.
2. טוחנים היטב.
3. מוסיפים את הטחינה עם קורט מלח, חצי כפית של שום כתוש,מיץ .. בעדינות   לימון וכוס מים ומערבבים במעבד המזון.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe355.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון