נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסנן את התירס והפטריות

לשים הכול בכערה ולערבב היטב.....אים חסר מיונז אז לשים עוד

פלפל לבן לפי הטעם....

הגירסה ללא מיונז...........

לשים מעט מיץ לימון מלח ופלפל לבן לפי הטעם........


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe364.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון