נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון






 לרסק היטב את הביסקוויטים ולשים אותם בקערה.

 להמיס בסיר את כל חומרי קרם השוקולד, עד לקבלת תערובת חלקה.

 לשפוך את השוקולד מעל לביסקוויטים ולערבב היטב.

 לחכות שיתקרר מעט ולגלגל כדורים בקוקוס ולהניח על הנייר ולמקרר......אים בכלל יגיעו לשם............


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe372.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון