נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 22/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון




 לערבב את הבצלים והשמן בסיר ולאדות על להבה בינונית עד להזהבה.
 להוסיף את קוביות הבשר ותפוחי האדמה ולטגן כמה דקות.
 להוסיף את שאר החומרים, להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה.
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
 לבשל 3 שעות ולהגיש חם.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe378.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון