נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 24/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מגררים את הירקות במגרדת  ומניחים  במסננת ומעבירים
לקערה. מוסיפים ביצה, תבלינים, עשבי תיבול ופירורי לחם ומערבבים היטב

מחממים מחבת עם שמן

לוקחים כף להגשת מרק ויוצקים מעט לתוך השמן .....יוצרים מעין קציצות שטוחות מטגנים עד לקבלת גוון זהוב

 מוציאים את הקציצות לצלחת  בנייר סופג 
בתיאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe388.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון