נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 25/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 מקמחים את הדג. 
בקערה, מערבבים חלבון ביצה, שתי כוסות מים מלח ופפריקה מתוקה וטובלים את הדג בבלילה

 ומצפים את הפילה בפירורי לחם ושומשום או בקמח לבן ומטגנים בחמאה ומעט שמן זית עד להזהבה

 מקפיצים  את השקדים ומפזרים על הדגים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe394.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון