נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים את כל החומרים יחד ומערבבים אותם טוב  בבלנדר עד לקבלת גוון בצבע צהוב בהיר בלי גושים.
מחממים את המחבת עם טיפה שמן ואז יוצקים עם מצקת
מהתערובת  ושמים במחבת מחכים כחצי דקה והופכים לצד השני וכך עושים הלאה.....לראות שזה מקבל גוון חום צהבהב יפה

ניתן להוסיף......

מילוי שוקולד

מילוי קצפת

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe395.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון