נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בכערה גדולה מניחים את הבשר הטחון

קוצצים או טוחנים את הירק עים הפרסה

כנל הבצל

שמים את התבלינים עים הביצה ופירורי הלחם

שני אפשריות אחת לטגן עים מעט פירורי לחם כול קציצה

או להכניס לתנור ללא צורל בפירורי הלחם ואז לשים רוטב אדום


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe401.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון