נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 28/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים את הבורגול במים כדי כיסוי 15דקות. מסננים  במסננת דקה.

מערבבים את הבורגול עם הבצל הקצוץ, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe402.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון