נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 28/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים בסיר גדול  את השמן,

 מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב

 מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים כחמש דקות.

 מוסיפים את הסלרי והתבלינים

 מבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe403.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון