נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טורפים את הביצים 

 לפי הסדר הבא מוסיפים.......

תוך כדי ערבוב את הסוכר, שמן, א. וניל, מים,,קמח,סולת אבקת אפי  העד שמתקבלת בלילה אחת חלקה.
מוסיפים את הצימוקים והאגוזים.
משמנים תבנית חד פעמיות  ואופים

בחום בינוני כ-45 דקות

לסירופ...........
שופכים לתוך סיר קטן את מצרכי הרוטב ומבשלים על אש קטנה  לחצי שעה עד שהרוטב מסמיך מעט.
שופכים על העוגה לאחר שמתקררת


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe406.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון