נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל החומרים חוץ מהאגוזים ולאחר שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים את האגוזים ושוב מאחדים את העיסה.
לאפות בתנור מחומם מראש על חום 180 מעלות למשך 20-30 דקות. 
ליצור עיגולים עם מעיכה קלה ליצירת הצורה הרצויה לאחר שמתקררות יש לפזר אבקת סוכר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe407.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון