נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים הבגט לאורכו לפרוסות דקות,
או, חותכים כל פרוסת לחם לחצי.
שמים הפרוסות על נייר אפייה.
שמים בקערית שמן זית, מלח ושום כתוש ומערבבים.
מפזרים את התערובת על הפרוסות.
מוסיפים מעליהם מעט זעתר.
קולים עד הזהבה.
מוציאים ומוסיפים זעתר.
מגישים חם,


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe411.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון