נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 08/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשים את בצק הסוכר – צובעים ומרדדים קורצים צורות או מפסלים ככל העולה על דעתכם.

את בסיס החנוכייה רצוי להניח על מגש או קרש עץ דק.

להכנת החנוכייה יוצרים תשעה קנים (קן אחד יכול לשמש כשמש).

אפשר ליצור ע"י יצירת גליל ארוך + חיתוך + גלגול כל קן בנפרד + נעיצת נר לסימון החור.

מדביקים בעזרת מברשת סיליקון ומעט רויאל אייסינג.

* חשוב לרדד על קורנפלור או אבקת סוכר אחרת בצק הסוכר נדבק.

* לייבש בטמפ' החדר ללא כיסוי 24 שעות.


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe417.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון