נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את חומרי הבצק בכערה...... לשים היטב

מרדדים ומניחים על התבניות  ... שיצא מעט מהתבנית.....לחתוך לאחר מכן את הקצוות....

מניחים  בתוך הבצק

פרוסות  גבינה צהובה כ4 יח בכול תבנית מעל שמים ....פרוסת חציל מטוגן 3 רצועות פלפל מכול צבע ושני גבעולי  טימין

מערבבים את הביצה עים הגבינה הבולגרית והשמנת ויוצקים בכול תבנית אישית עד למילוי

בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ25 דקות או עד להזהבה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe419.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון