נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מחממים תנור ל-180 מעלות.
קולפים את תפוחי האדמה ומגררים במעבד מזון. קולפים את הבצלים ומגררים גם אותם, מעבירים לקערה 
 קוצצים את הבצל הירוק והעירית דק , ומוסיפים לקערה.
 טורפים את הביצים ומוסיפים לקערה, מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח. שוב מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה
 מגררים את הגבינות אל תוך התערובת, שמים מעט במלח, פלפל שחור ושום כתוש
משמנים תבניות אישיות ויוצקים לתוך את התערובת
אופים 20 דקות עד לקבלת מרקם זהוב  מניחים מחוץ לתנור לפני שמגישים כ10 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe420.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון