נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 17/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מתכון פשוט, אין צורך בקניות מיוחדות

את הקישוא מגרדים בפומפיה ואת שאר הירקות מאדים בסיר עם מים חמים כ15 דקות .
חותכים א הירקות לחתיכות גדולות ומערבבים יחד עם הגבינות
מטבלים במלח פלפל ומרק עוף
מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים

מסדרים בתבנית ששומנה מראש ומכניסים לתנור לכ40 דקות ב180 מעלות.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe436.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון