נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להרתיח את המים והמחמאה.

להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש.

להוסיף 2 ביצים ולבחוש

להכניס לשקית זילוף  בצורת כוכב.

לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות.

לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe443.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון