נכתב על ידי: נטע צנעני
תאריך: 24/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקלפים את החצילים, חותכים לקוביות של 1.5-2 ס"מ בערך לתוך מסננת עם חורים גדולים ומפזרים מלח לצורך הוצאת הנוזלים מהחצילים (המטרה היא שלא יספג הרבה שמן בעת הטיגון), מומלץ לעשות את הפעולה הזאת כמה שעות לפני ההכנה, כדי שבעת הטיגון יספיקו לצאת רוב הנוזלים. 

מבשלים את הספגטי היטב עם כמה כפות שמן (כדי שלא יידבק) וכף מלח, שוטפים ומסננים היטב בתום הבישול.

מטגנים את החצילים היטב בשמן רותח עמוק, ומניחים על נייר סופג.

חותכים את 2 הגמבות לרצועות ממש דקות ומטגנים כ-5 דק' בשמן הרותח בו טוגנו החצילים (מטעמי חיסכון, אך אפשר גם בשמן חדש),מניחים על נייר סופג.

מטגנים את הפטרוזיליה הקצוצה (אני ממליצה לטגן כמות גדולה, זה מוסיף המון לטעם) כ-2 דק' בשמן הרותח ומייד מוציאים,מניחים על נייר סופג.

מערבבים את החצילים המטוגנים,הגמבות המטוגנות והפטרוזיליה עם 4 שיני שום כתושות,רבע כפית מלח ופלפל לפי הטעם ושופכים את הכל על הספגטי ומערבבים בעדינות כדי שלא ימעכו החצילים.

בתיאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe444.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון