נכתב על ידי: נטלי ג'ובני
תאריך: 25/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הבצק:

במיקסר:

מעבדים את החמאה עם שני סוגי הסוכר +תמצית וניל מוסיפים בהדרגה את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה

מנמיכים את מהירות המקיסר ומוסיפים בהדרגה את הקמח סודה לשתייה ומלח ומעבדים טוב טוב עד לקבלת בצק אחיד.

מכינים את שתי התערובות ומצננים מעט.

מחלקים את הבצק ל2 קערות ומוסיפים לקערה אחת קמח+שוקולד ציפס מריר ומערבבים

בקערה השנייה מוסיפים קקאו +שוקולד ציפס לבן ומערבבים היטב.

מכניסים את התערובות למקרר לשעתיים ונותנים לו לנוח.

מחממים תנור ל180 מעלות ויוצרים כדורים מצמידים כל זוג כדורים ומגלגלים מעט ליצירת כדור גדול

מניחים על תבנית אפיים עם מרווח ואופים כ12 דק'.

מצננים מעט ומגישים


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe470.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון