נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב,

 שמים את הבשר בסיר מקטינים את הלהבה ושימים את הפפריקה.

 מבשלים כ-3/4 שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לבשל כשעה-שעה ורבע על אש נמוכה,

 עד שהבשר רך. הנוזלים מהיין ומהבצל ישאירו את הבשר עסיסי גם בתום הבישול.
 

מומלץ......

על מצא של אורז לבן או פירה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe474.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון