נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את המלווח עם מעט מרגרינה (עד שהוא 3/4 מוכן).
מוסיפים את הביצה .
מערבבים, מוסיפים את הסוכר והדבש.
לטגן עד שהביצה מוכנה.

ניתן להוסיף קינמון.קוקוס.אגוזי מלך קצוצים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe477.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון