נכתב על ידי: idoB1978
תאריך: 17/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קולים את כל הפלפלים על האש עד שהקליפה שרופה.

מכניסים את הפלפלים לתוך שקית ניילון לקירור (כחצי שעה) וסוגרים את השקית.

לאחר שהתקררו מסירים את הקליפה השרופה מהפלפלים וחותכים אותם לרצועות דקות (את המים של הפלפל שומרים)

את הפלפל החריף יש לקצוץ.

שמים את הפלפלים והשום בקערה עם מי הפלפלים,

מוסיפים את השמן, חומץ, אניס מלח ופלפל ומערבבים.

מתקנים תיבול לפי הטעם.

מכניסים למקרר לקירור שעתיים-שלוש.

 

מגישים קר, עם לחם לבן טרי / ע"ג ברוסקט / טוסטים


 
אודות המחבר

בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.

השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe484.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון