נכתב על ידי: רחמים
תאריך: 26/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את תפו"א בסיר עם מים מומלחים עד שהם כימעט רכים

אחרכך שותפים אותם מיתחת לברז במים קרים ומניחים בצד

מתגנים את הבצל במחבת (חותכים לפרוסות ומפרידים לטבעות )

מתבלים את הפרגיות ומכניסים אותם למחבת עם הבצל

אחרכך מתבלים את תפו"א עם אותם תבלינים שתיבלנו את הפרגיות

ומוסיפים גם אותם למחבת מבשלים עד שהפרגיות והתפו"א רכים

בתאבון 


 
אודות המחבר

לא בשלן מיקצועי אבל הולך ומישתפר מיום

ליום

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe488.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון