נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בסיר קצת עם שמן. אחר כך מגרדים את תפוח האדמה וגם את הגזר ומוסיפים לבצל המטוכן. יחדיו מערבבים ומחכים דקה נוספת. לאחר מכן יש להוסיף את העדשים לסיר ולערבב היטב, לאחר מכן יש להוסיף מים שיגיעו עד לשלושת רבעי הסיר.

לאחר מכן יש להוסיף את שאר התיבול: את השום הכתוש, המלח, הפלפל, בזיליקום, הלימון ואבקת המרק ומערבבים את הכל יחדיו. אחרי 25 דקות של רתיחה, אפשר להסגור את האש ולהגיש את המרק.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe49.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון