נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 06/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש לקצוץ את עלי הזעתר ולהקפיד לבל יסתנן גבעול סורר.

את שיני השום לקצוץ דק,דק או לכתוש.

להוסיף את התיבול לפי טעמכם ,לאחסן את כל המרכיבים יחדיו בצנצנת ולכסותה עד מלא גובה הזעתר בשמן הזית.

כמובן לערבב הייטב, ולמי שסבלני מספיק  יהנה לאחר יומיים ממטבל נפלא שיכול הן באופן עצמאי והן כחיזוק והשבחה לענג  סלטים,מאפים ובישולים רבים וכמובן נהדר בשילוב עם גבינות.

 

תהנו,אנחנו בתיווך יוזמה מאוד נהנים ממתבל הזעתר המלהיב.

 

                                                                                                                בברכת אזוב אל תעזוב

                                                                                                                                     מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe492.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון