נכתב על ידי: אבנר שלום
תאריך: 09/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


תוסיפו את כל המרכיבים הנ"ל לסיר וביאו להרתחה.

לאחר ההרתחה, תנמיכו את החום ותתנו לזה להתבשל למשך שעה אחת ושימו לב

לכמות המים.

לאחר שהעוף מבושל לגמרי, תכבו את האש של הכיריים ותתנו למרכיבים להתקרר למשך 15 דקות.

לאחר שהם התקררו, תעבירו את כל המרכיבים מהסיר למעבד ותטחנו את עד שתקבלו מחית.

המלצה לוריאציה למתכון זה:

במקום הבזיליקום ואבקת שום ניתן לשים קינמון או קוסברה או זנגביל.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe493.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון