נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים בקערה את כל הירק הקצוץ ואליהם מוסיפים לאחר מכן את כל הביצים הטרופות. לאחר מכן ממשיכים לערבב. לאחר מכן יש להוסיף מלח, פלפל וקצת שום כתוש לפי הטעם. לאחר מכן שמים על מחבת חמה קצת חמאה ועליה את הבלילה, ומחכים שתזהיב, לאחר שהחביתה הזהיבה בשוליים, אפשר להפוך אותה ולטגן עוד חצי דקה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe50.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון