נכתב על ידי: idoB1978
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מגרדים על פומפיה דקה את תפוח האדמה והבטטות ומעבירים לקערה

מוסיפים את השום הכתוש, שמן זית, טימין רוזמרין מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מוסיפים את הביצה ומערבבים.

יוצרים קציצות ומטגנים בשמן רותח

* מומלץ להגיש עם שמנת מתוקה / חמוצה.                                                       hhhhh

*ניתן להוסיף גם גזר - בשביל המתיקות


 
אודות המחבר

בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.

השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe501.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון