נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מחממים תנור לחום בינוני
2. מבלשים את האורז 2-3 דקות במים רותחים, ומסננים היטב
3. מפוררים את קוביית המרק אל תבנית אפייה קטנה ומערבבים עם המרגרינה. מוסיפים לתבנית את האורז המסונן ומערבבים היטב. מוסיפים את פרוסות הבצל ומכסים ברדיד אלומיניום.
4. אופים שעה וחצי.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe503.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון