נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. שמים בסיר בינוני את הבצל והמים, מוסיפים את הקטשפו, רוטב הסויה הטבסקו ומיץ התפוזים, ומבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות. מוסיפים ממתיק ושומרים בצד.

2. עורכים את האומצות בתבנית רדודה, יוצקים עליהן את המשרה ומשהים כשעה מחוץ למקרר, או למשך הלילה במקרר.

3. מוציאים את האומצות מהמשרה וקולים בגריל, כ- 5 דקות מכל צד (או יותר, תלוי במידת הצלייה הרצויה). בעת הצלייה יוצקים על האומצות מנוזלי המשרה.

 


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe505.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון