נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


סוחטים מיץ מ- 4 לימונים, מסננים את החרצנים ויוצקים את המיץ לכד זכוכית נאה.

2. פורסים את הלימון הנות, על לקיפתו, לפרוסות דקיקות ומוסיפים לכד. מוסיפים גם את המים הקרים והממתיק, בוחשים ומקררים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe512.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון