נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מרתיחים את פרוסות הגזר, עד שמתרככים, מערבבים עם הבצל והפלפל האדום. בסיר קטן מערבבים 1/4 כוס מים עם החומץ, הסוכר והמלח. מבשלילם על אש נמוכה עד שהסוכר נמס, ויוצקים מעל


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe513.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון