נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מניחים במכרז כל צלחת כ- 50 גרם מהעלים.

2. מניחים 3 אספרגוס חלוטים ללא החלק התחתון וקשורים בעירית מעל העלים במרכז הצלחת.

3. פורסים 6 פלחים דקים של הקישואים מורחים ברוטב פסטו וצולים בסלמנדר צלייה מהירה.

4. חותכים את שאר הירקות לקוביות קטנות, מחממים שמן זית, מוסיפים את השום והתבלינים כשהשמן על חום בינוני. מוסיפים את הירקות, מקפיצים על אש גבוהה דקה, מוסיפים מלח ופלפל לטעם ומקררים.

5. יוצרים טבעת על הצלחת מהקישואים הצלויים מחוץ למרכז וממלאים בתערובת הירקות. 3 טבעות כאלה בכל מנה.

6. לפני ההגשה יוצקים את הרוטב מעל העלים והאספרגוס ומטפטפים את החומץ ה

הכנת הרוטב:

1. מסמיכים את חומץ הבלסמי במחבת לריכוז.

2. מכניסים את כל חומרי הרוטב לבלנדר מלבד חומץ בלסמי ומעבדים עד לקבלת רוטב חלק, טועמים ומשפרים לפי הטעם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe514.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון